[stack_breadcrumbs]

Willem Ezerman is Adviseur Leren en Ontwikkelen

Adviseur Leren & Ontwikkelen

Met zijn jarenlange ervaring als adviseur leren & ontwikkelen helpt Willem binnen uw organisatie uw HR of HRD adviseur om HRD thema’s goed vorm te geven en te borgen. Willem helpt graag met advies over Opleidingsbeleid, Strategische PersoneelsplanningCompetentiemanagement, Strategisch Management Development  en Performancemanagement.

Gun uw HRD adviseur of HR adviseur de praktische hulp van Willem om uw managers en medewerkers samen beter en met meer plezier samen te laten werken, te leren en te presteren.

Is jouw opleidingsbeleid in orde?

Focus leren en ontwikkelen zorgt voor jou opleidingsbeleid. Willem zorgt als opleidingsmanager dat alles zorgvuldig wordt geregeld!

Adviseur leren en ontwikkelen binnen de gemeente

Samen met de programmamanager HRD van het dienstencentrum van een groep samenwerkende gemeenten heeft Willem het opleidingsbeleid doorgelicht en aangepast aan de wensen en eisen van alle betrokkenen.

Ervaring binnen een zelfstandig bestuursorgaan

Willem heeft alle losse onderdelen, ideeën en samengevoegd tot een gefundeerd management development programma dat gekoppeld is met het trainings- en coachingsaanbod in het LMS en met de gesprekscyclus. Het programma heeft nu een horizon van 2 jaar, in plaats van het voor de voet op principe dat werd toegepast.