[stack_breadcrumbs]

Planmatig en Projectmatig werken zijn manieren van werken die u ondersteunen bij het managen van uw tijd en u de mogelijkheid geeft tevreden terug te kijken op een succesvolle werkdag, een succesvolle klus of een succesvol project.

FL&O verzorgt viert leerwerktrajecten die zich toespitsten op planmatig werken: Plannen, Structureren en Organiseren; Projectmatig Werken; Projectmatig Werken voor Operationeel Leidinggevenden; en Projectmanagement.

In deze action-learning trainingen krijgt u niet alleen handvatten om uw vaardigheden op het gebied van projectmatig werken te ontwikkelen, u gaat er ook daadwerkelijk mee aan de slag in de praktijk, zodat u uw werkzaamheden op een beheerste en resultaatgerichte manier binnen uw eigen organisatie leert uitvoeren.

[stack_boxed_content]

Structureren, plannen en organiseren

In de tweedaagse training Structureren, Plannen en Organiseren (SPO) leert u uw ‘dagdagelijkse’ werk beter te organiseren. Zo leert u een effectieve dagplanning te maken, uw werkzaamheden te ordenen en om te gaan met verstoringen.

Deze training is geschikt voor iedereen die de behoefte heeft in de eigen functie meer resultaatgericht, planmatig en efficiënt te werken.

[/stack_boxed_content][stack_boxed_content]

Projectmatig werken voor Operationeel Leidinggevenden

‘Ik moet naast mijn gewone werkzaamheden kwaliteitsklussen oppakken en merk dat ik het lastig vind om dit goed te organiseren en uit te voeren’.

‘Ik heb moeite een goed plan van aanpak op te stellen en loop telkens achter de feiten aan’.

‘Ik vind het lastig om collega’s mee te krijgen bij een klus die ik doe’.

Is dit herkenbaar?

In de praktijkgerichte tweedaags training ‘Projectmatig werken voor Operationeel Leidinggevenden’ leer je hoe je een kwaliteitsklus uit kunt voeren naast je dagdagelijkse werkzaamheden als meewerkend voorman en krijg je de benodigde tools aangereikt.

[/stack_boxed_content]
[stack_boxed_content]

Projectmatig Werken

In de tweedaagse training Projectmatig Werken leert u hoe u een klein project kunt opzetten en uitvoeren. U gaat aan de slag met een project binnen uw eigen organisatie.

Deze training is geschikt voor iedereen die de basisprincipes van projectmanagement onder de knie wil krijgen.

[/stack_boxed_content][stack_boxed_content]

Projectmanagement

Projecten vormgeven, managen en succesvol afronden. Daarvoor moet je wel het een en ander in huis hebben. Einddoelen bepalen, begrotingen maken, structuur aanbrengen, teams samenstellen en aansturen, de voortgang monitoren en het proces bijsturen, stakeholders aangesloten houden – het hoort er allemaal bij en je moet het allemaal kunnen.

Hoe je dit doet vanuit persoonlijke kracht en visie is onderwerp van onze in-company training Projectmanagement.

In deze zesdaagse training leer je om op gestructureerde wijze en met oog voor de mens een groot project op te zetten en uit te voeren. Een groot project is bijvoorbeeld het uitbreiden van een productiefaciliteit met twee nieuwe banen. Je wordt in de rol geplaats van projectmanager met een leidinggevende rol. Je gaat aan de slag met een project binnen jouw eigen organisatie.

[/stack_boxed_content]
[stack_product pppage=”8″ layout=”carousel” filter=”syllabi”]