[stack_breadcrumbs]

Willem Ezerman als Opleidingsadviseur bij Bluestream Offshore

Opleidingsadviseur in disguise

We zijn in contact gekomen met FL&O doordat Willem ons uit de brand heeft geholpen met een Engelse taaltraining voor ons personeel. We hadden een taaltraining ingekocht omdat we hadden besloten om onze bedrijfsvoering volledig in het Engels te gaan doen en samen hadden geconstateerd dat onze managers en medewerkers winst konden behalen in met name hun schriftelijke communicatie. De taaltrainer die ons was toegewezen vond de aansluiting niet. Willem – met zijn ervaring binnen de offshore en andere internationale doe-organisaties – pakte de draad echter moeiteloos op.

Toen bleek dat hij voornamelijk actief was als HRD adviseur, hebben we hem ingezet als sparringpartner van de HR manager, die net bezig was met management development, competentiemanagement en het professionaliseren van de beoordelingscyclus. Willem heeft haar goed kunnen helpen met zowel strategisch als praktisch advies. Hierdoor hebben we in korte tijd grote slagen kunnen maken, en is zowel de individuele productiviteit als de samenwerking enorm verbeterd.

Bluestream Offshore

Is uw opleidingsbeleid op orde?

Focus Leren & Ontwikkelen zorgt voor uw opleidingsbeleid. Willem zorgt als opleidingsadviseur dat alles zorgvuldig wordt geregeld!

Ervaring van de ondernemer

Willem heeft me door het stellen van pittige gewetensvragen en door concrete opdrachten (zoals: stel een jaarbegroting op, definieer drie speerpunten voor de komende twee jaar, bepaal wat je echte kerndienst is) enorm geïnspireerd om persoonlijk leiderschap te tonen in mijn ondernemerschap.

Reshma Thakoer

Ervaring van het team

Door de individuele intakes en assessments en zijn gestructureerde aanpak met het instrument De Elf Elementen van een Krachtig Team heeft Willem ervoor gezorgd dat we inzicht kregen in de verschillende talenten binnen ons team, en dat we allerlei initiatieven hebben ontplooid om de afdeling binnen de organisatie op de kaart te zetten en de interne samenwerking te verbeteren. Van een los-zand team zijn we veranderd in een geoliede machine met een missie!

De afdeling Control & Bedrijfsadministraties, CBS