COACHING

Wij coachen teams, managers en individuele HR en HRD professionals. We helpen hen om beter en met meer plezier te functioneren, specifieke doelen te bereiken, zich beter te positioneren, hun werk beter te doen, en hun persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen.

Je hebt net een leidinggevende functie gekregen of doet het al een tijdje. Maar hoe zorg je er nou voor dat je al die organisatorische zaken effectief doet, en hoe zorg je dat het werk gedaan wordt? Met een van onze managementcoaches heb je alles snel onder controle.

Jij hebt net een leidinggevende functie gekregen of doet het al een tijdje. Maar hoe zorg je er nou voor dat je je mensen meekrijgt? Hoe inspireer en motiveer je ze? Met een van onze leiderschapscoaches als sparringpartner leer je hoe je je visie en ambitie kunt delen met de mensen met wie je werkt.

Wij coachen teams om effectiever en met meer plezier (samen) te werken. Wij werken graag met:

 • managementteams
 • HR teams
 • projectteams
 • afdelingsteams
 • vakgroepen
 • werkgroepen

Bent u HRD adviseur en wilt u groeien in uw rol als HRD adviseur?

 • wilt u focus aanbrengen?
 • wilt sparren over het huidige HRD beleid?
 • wilt u uw HRD beleid beter op de kaart zetten?
 • wilt u een specifiek HRD project oppakken maar weet u niet goed hoe dit aan te pakken?

Denk dan aan mij. Al jaren bied ik ondersteuning aan interne HRD adviseurs binnen verschillende organisaties en verschillende branches. Ik ben hun coach, mentor, supervisor en uitdager. Zo help ik ze om HR beleid rondom het opleiden van medewerkers en het samenwerken van mensen en afdelingen te ontwikkelen en implementeren, en hen te laten groeien als mens en als professional.

Bent u onderdel van een HR team, HR manager en heeft u tijdelijke behoefte aan ondersteuning?

 • Wilt u groeien in uw rol als HR adviseur?
 • Of meer als businesspartner gaan functioneren als HR team?
 • Wilt u uw HR beleid beter op de kaart zetten?
 • Wilt u een specifiek HR project uitvoeren maar weet u niet goed hoe dit aan te pakken?

Denk dan aan mij. Al jaren bied ik ondersteuning aan interne HR adviseurs, HR teams, HR managers van diverse organisaties en uiteenlopende branches. Ik ben hun coach, mentor, supervisor en uitdager. Zo help ik ze om HR beleid rondom het opleiden van medewerkers en het samenwerken van mensen en afdelingen te ontwikkelen en implementeren, en hen te laten groeien als professional.

Reflecteren op het eigen functioneren is een belangrijke vaardigheid voor professionals in alle lagen van de organisatie. Een mooie manier op dit te doen is door middel van intervisie. Wij helpen professionals die intervisie willen doen met de begeleiding van de intervisie. Onze begeleiders houden zich bezig met het proces, de tijdsbewaking en de werkvorm, en de deelnemers kunnen zich concentreren op de inhoud.

Veel opleidingsadviseur zijn vooral met operationele zaken bezig. De waan van de dag. Maar als opleidingsadviseur heb je ook nog een tactische en een strategische rol te vervullen. Met onze coaching leer je hoe je dat voor elkaar krijgt.

Veel HR adviseurs hebben een operationele rol. En dat terwijl juist de HR adviseur met een helicopter view het overzicht moet hebben op wat er in de business en in de wereld gebeurt. Met behulp van de vier HR rollen van Ulrich coachen we je om niet alleen aan die operationele rol, maar ook aan je tactische en strategische rol invulling te geven. Zodat je je businesspartner kunt opstellen binnen je organisatie, en zo op een andere manier meerwaarde hebt.

Wij helpen ondernemers om van hun idee een concreet plan te maken dat naast alle andere werkzaamheden uitgevoerd kan worden. En we helpen hen met doorzetten totdat het project geslaagd is. Daar zijn wij namelijk goed in.

Als ondernemer kunt u kiezen uit vier pakketten. Hiermee krijgt u alle tools in handen om meer te halen uit uzelf, uw mensen en uw onderneming.