We herkennen het allemaal: je hebt je van alles voorgenomen, maar aan het einde van de dag heb je nog geen 10% gedaan van wat je had bedacht. Of je bent bezig met een klus of een project, en komt er ergens halverwege achter dat je toch meer resources nodig hebt die je, als je je beter had voorbereid, al eerder had kunnen regelen. Maar nu loop je vertraging op… In dit soort gevallen helpt planmatig werken.

Planmatig werken is een manier van werken die je ondersteunt bij het managen van je tijd en je de mogelijkheid geeft tevreden terug te kijken op een succesvolle werkdag, een succesvolle klus of een succesvol project. Planmatig werken kun je leren, en wij verzorgen op in-company basis viert trainingen waarmee je je planmatig werken eigen kunt maken:

  1. Plannen, Structureren en Organiseren
  2. Planmatig Werken
  3. Projectmatig Werken
  4. Projectmanagement

In onze trainingen krijg je niet alleen handvatten om je vaardigheden op het gebied van planmatig werken te ontwikkelen, je gaat er ook daadwerkelijk mee aan de slag in de praktijk, zodat je je werkzaamheden op een beheerste en resultaatgerichte manier binnen je eigen organisatie leert uitvoeren.

Lees verder…