Met mijn werk wil ik een bijdrage leveren aan het realiseren van de organisatiedoelen op een zo efficiënte (kosten-) effectieve manier. Ik wil medewerkers faciliteren om optimaal te functioneren en arbeidsmarktfit te blijven. HRD is volgens mij de essentiële schakel tussen de dagelijkse praktijk van personele ontwikkeling in relatie tot het werk dat moet worden gedaan om de afgesproken resultaten te behalen.

Mijn sterke analytische vermogen, gecombineerd met een pragmatische, resultaatgerichte en can do instelling, maakt mij uiterst effectief in het bedenken en realiseren van oplossingen. Vanuit mijn natuurlijke betrokkenheid en inlevingsvermogen ben ik bij uitstek een teammens en draag ik actief bij aan een plezierige, collegiale werksfeer. Ik word op alle niveaus in organisaties ervaren als een prettige, warme en betrokken gesprekspartner en creëer snel vertrouwen. Met mijn vakinhoudelijke kennis en ervaring, maar vooral door mijn inzicht in wat de business nodig heeft, heb ik mij ontwikkeld tot een stevige HRD Business Partner. Deze eigenschappen hebben me geholpen om met HR ontwikkeling bij te dragen aan het resultaat van de business.

Laten we samen focus aanbrengen!

Met hartelijke groet,

Willem Ezerman

Sr. beleidsadviseur HRD

HRD Coach

Bent u HRD adviseur, HR team, HR manager of MT en heeft u tijdelijke behoefte aan ondersteuning op HRD vlak?

  • Wilt u groeien in uw rol als HRD adviseur?
  • Of meer als businesspartner gaan functioneren als HR team?
  • Wilt u uw HRD beleid beter op de kaart zetten?
  • Wilt u een specifiek HRD project uitvoeren maar weet u niet goed hoe dit aan te pakken?

Denk dan aan mij. Al jaren bied ik ondersteuning aan interne HRD adviseurs, HR teams, HR managers en directies van diverse organisaties en uiteenlopende branches. Ik ben hun coach, mentor, supervisor en uitdager. Zo help ik ze om HR beleid rondom het opleiden van medewerkers en het samenwerken van mensen en afdelingen te ontwikkelen en implementeren.

Ik werk op interim-basis en op projectbasis.

Lees meer…

Changemanager

Is een cultuuromslag op uw afdeling broodnodig? Zitten de managers en medewerkers van uw organisatie vast in improductieve patronen? Moeten procedures en processen worden afgestemd en verbeterd maar wil iedereen het bij het oude houden?

Als ervaren changemanager ben ik resultaatgericht en werk ik gemakkelijk samen met directies, uitvoerend personeel en alle lagen die daartussen zitten. Ingrijpende reorganisaties, changetrajecten en cultuurveranderingen: ik werk ze uit en maak ze begrijpelijk en haalbaar.

Lees meer…

Tijdelijk Leidinggevende

Bent u een adviesorganisatie met als corebusiness leren en ontwikkelen, en hebt u behoefte aan een tijdelijke leidinggevende? U kunt mij inhuren voor korte periodes, de langere termijn of voor het organiseren van specifieke projecten. Ik manage de planning, stuur teams en consultants aan op acquisitie, sales en uitvoering en help actief mee om gestelde targets te realiseren. Nieuwe organisaties doorgrond ik snel, waardoor het werk doorgaat zoals u wilt.

Lees meer…

Wij bevelen Willem aan:

Carola Sosef – Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

FL&O als opleidingsadviseur

BlueStream – Offshore Oil & Gas

Wim Bender – Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

FL&O als Opleidingsmanager

Parexel Netherlands – International Clinical Research

Richard Roest – Kloosterboer Groep

Wilt u meer informatie? Dat kan altijd vrijblijvend tijdens een overheerlijk vers gezet kopje koffie!